Autoverzekering

  • Bereken snel je premie
  • Pechhulpdekking mogelijk
  • Aanschafwaardegarantie mogelijk
  • 2e gezinsautoregeling
  • Tot 80 % no claimkorting
  • Snelle schadeservice
  • Voordelen bij aangesloten schadeherstellers

Prorisk autoverzekeringen

Hieronder volgt een overzicht van de autoverzekeringen die Prorisk aanbiedt en een advies welke verzekering in welke situatie het beste past.

WA Autoverzekering

Met een WA Autoverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere autobezitter die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten. Wij raden de WA Autoverzekering aan voor auto's ouder dan acht jaar, met uitzondering van bijzondere auto's zoals oldtimers.
 

WA Beperkt Casco Autoverzekering

Met een WA Beperkt Casco Autoverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk. Wij raden de WA Beperkt Casco Autoverzekering aan voor auto's van vier tot acht jaar oud, met uitzondering van bijzondere auto's zoals oldtimers.

WA Volledig Casco Autoverzekering

Met een WA Volledig Casco Autoverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Beperkt Casco dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via de Volledig Cascodekking verzekerd tegen vrijwel alle risico's. Wij raden de WA Volledig Casco Autoverzekering aan voor auto's jonger dan vier jaar.

Schadeverzekering voor inzittenden (SVI)

Deze Schadeverzekering voor inzittenden keert bij letselschade, maar ook bij schade aan de eigendommen van u en uw passagiers uit. Het is niet belangrijk wie aansprakelijk is voor de schade.

 

Ga naar contact als u met ons een afspraak wilt maken over een Autoverzekering! Of sluit uw Autoverzekering online af.

Een moment geduld...