Medewerkers van Prorisk

Graag willen wij hier de adviseurs en medewerkers van Prorisk in Hoogeveen aan u voorstellen, zodat u weet wie u aan de telefoon heeft als u ons belt. Ook staan de e-mailadressen vermeld, zodat u rechtstreeks kunt e-mailen als u een vraag heeft. Al onze adviseurs en klantmedewerkers hebben de juiste diploma's en certificaten. Permanente Educatie staat bij ons hoog in het vaandel zodat wij u ook bij wijziging in de actualiteit goed kunnen blijven adviseren.

 

Dennis Smit

Bij mij kunt u terecht...
met al uw vragen over schadeverzekeringen, hypotheken en bancaire zaken. Als adviseur en directeur van Prorisk geef ik u graag een passend voorstel voor uw hypotheek, uw schadeverzekeringen en ook voor uw bank- en verzekeringsadvies kunt u bij mij terecht. Graag maak ik een afspraak met u om te onderzoeken wat voor u de best passende oplossing is. Hypotheken, bankieren en verzekeren hoort nu eenmaal bij elkaar.
Ervaring
Sinds 2002 ben ik als adviseur werkzaam bij Leemans Assurantie Adviseurs. Sinds 2015 ben ik partner en directeur bij Prorisk.

Dennis@prorisk.nl

Frank Visser

Bij mij kunt u terecht...
met al uw vragen over zakelijke verzekeringen en ondernemersvraagstukken. Ik help u met praktische oplossingen die te maken hebben met preventie en verzekeren. Door jaren lange ervaring kan ik u bijstaan in complexe zaken op verzekeringstechnisch gebied. Als ondernemer ben ik uiteraard goed op de hoogte van de problematiek waar elke ondernemer mee te maken heeft en kan ik u met raad en daad bij staan Als directeur van Leemans Assurantie Adviseurs en partner van Prorisk voel ik mij verantwoordelijk dat u als klant het gevoel heeft dat u wordt gewaardeerd en een passend advies krijgt. Met ons team willen wij ons daarvoor inspannen.

Ervaring
Sinds 1990 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Eerst als adviseur zakelijk ene particulier en sinds 1998 als directeur eigenaar van Leemans Assurantie Adviseurs en sinds 2015 partner van Prorisk     

            
Frank@prorisk.nl

 

Ilja Westerink- van de Schootbrugge

Bij mij kunt u terecht ...
met al uw vragen over schadeverzekeringen. Als eerste aanspreekpunt van de binnendienst bij Prorisk help ik u met offertes, mutaties of het aanvragen van verzekeringen. Ook kan ik u van dienst zijn met melden en begeleiden van een schade. 
Ervaring
Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en sinds 2015 ben ik verbonden aan Prorisk. 


Ilja@prorisk.nl
 

Jannie van Blotenburg

Bij mij kunt u terecht ...
met al uw vragen rondom scheidingen. Als scheidingsplanner ben ik gespecialiseerd in de financiële afwikkeling van echtscheidingen. Ik help u met het regelen van praktische zaken, zoals alimentatie berekening (kinder- en partneralimentatie), vermogensverdeling (huis en materiële zaken) en verzekeringen (pensioen).
Ervaring
Sinds 1974 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en verbonden aan Leemans Assurantie Adviseurs. Sinds 1998 ben ik partner van Leemans Assurantie Adviseurs. Na het volgen van meerdere studies op het gebied van verzekeringen en hypotheken ben ik mij gaan specialiseren als scheidingsplanner en sinds 2012 RFEA erkend scheidingsadviseur voor particulieren en ondernemers. Sinds 2015 werk ik samen met onze partner Prorisk

jannie.vanblotenburg@scheidingsplanner.nl

 

Een moment geduld...